ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ Wellness

OUR PROJECTS

H Fluidra, μέσα από το brand της AstralPool, σχεδιάζει, κατασκευάζει, πραγματοποιεί και διανέμει εξαρτήματα και συστήματα για κολυμβητικές δεξαμενές ιδιωτικές- δημόσιες, καθώς και έργα  μέσα από ένα ευρύ δίκτυο γραφείων και αποθηκών.

Η Fluidra προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο  πάνω από 20.000  κωδικούς προϊόντων και λύσεις εξοπλισμού για κολυμβητικές δεξαμενές , για  club, πάρκα νερού, τουριστικά θέρετρα, ξενοδοχεία και αγωνιστικά κολυμβητήρια.

Ο κύριος στόχος της Fluidra  στον   τομέα των κολυμβητικών δεξαμενών  είναι να προσφέρει παγκόσμιες λύσεις  με προϊόντα προσθετούμενης αξίας τα οποία διασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στον χρήστη. Η κολυμβητική δεξαμενή θεωρείται σαν ένα κλειστό κύκλωμα ανεξάρτητο.

Στον τομέα της wellness ,η  Fluidra σχεδιάζει και αναπτύσσει  λύσεις για σπά και έργα υδροθεραπείας. Η προσφορά σε  wellness περιλαμβάνει  μια μεγάλη ποικιλία  προϊόντων για την θερμοκρασία, το νερό, την άνεση και την θεραπεία σπά  σε κέντρα υγείας και θαλασσοθεραπείας τόσο δημοσίας όσο και ιδιωτικής χρήσης.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα  που είναι αποκλειστικά για το brand της πισίνας.

AstralPool