Συμφωνία μεταξύ Fluidra-AstralPool και Agrisilos-Piscine Laghetto

Η ιταλική εταιρεία Agrisilos,  η ιδιοκτήτρια  της PISCINE LAGHETTO και η ισπανική πολυεθνική εταιρεία  FLUIDRA-ASTRALPOOL , προχώρησαν σε μια σημαντική εμπορική συνεργασία αποτελούμενη απο μια co-branding  συμφωνία να προωθήσουν προϊόντα στην διεθνή αγορά τα οποία είναι  καινοτόμα από ποτέ και τεχνολογικά ανταγωνίσιμα στο πεδίο της πισίνας.

Η PISCINE LAGHETTO είναι ο ηγέτης στις υπέργειες πισίνες απο το 1974.  Τα προίόντα της εταιρείας  είναι αναγνωρισμένα ευρέως για την αξιοπίστια και την ποιότητα στο σχεδιασμό τους σε 3 βασικούς τομείς:Υπέργειες πισίνες (Laghetto Home Design), κανονικές πισίνες (Laghetto Architectural) και wellness (Laghetto Wellness).  H AstralPool η οποία βρίσκεται στην αγορά απο το 1969 είναι ο παγκόσμιος ηγέτης  στο σχεδιασμό, παραγωγή  και πώληση ιδωτικών και δημοσίων πισίνων και στο τομέα του wellness,  μέσα απο ένα δίκτυο γραφείων, εργοστασίων και αποθηκών. Κάτω απο αυτή την συμφωνία  η PISCINE LAGHETTO θα εξοπλίσει την ποικιλία των προίόντων της πισίνας και του wellness χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της  ASTRALPOOL. Θα είναι σε θέση να παράγει τα περισσότερα προϊόντα της  και να τα διανέμει μέσα σε ενα παγκόσμιο δίκτυο after-sales διεισδύοντας σε αγορές σε όλο το κόσμο.

 

Η PISCINE LAGHETTO έχει επιλέξει την ASTRALPOOL εξαιτίας της αναμφισβήτητής αξιοπιστίας στα προϊόντα της και λόγω ότι και οι 2 εταιρείες μοιράζονται το δρόμο της καινοτομίας. Η ASTRALPOOL έπέλεξε το co-branding με την PISCINE LAGHETTO  ώστε να εκμεταλευτούν  το brand της Ιταλικής εταιρείας , συνώνυμο του σχεδιασμού και της καινοτομίας και της παγκόσμιας αναγνώρισης.

Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι να ανοκοινώσουμε αυτη την συνεργασία με το  Group της Fluidra. H PISCINE LAGHETTO  υποστηριζόμενη απο την  ASTRALPOOL  θα δώσει στα προϊόντα της  ανανεωμένο πρεστίζ με την ένωσή της στην Ισπανική  πολυεθνική εταιρεία η οποία όχι μόνο θα ανοίξει νέους ορίζοντες στην αγορά αλλά θα μας εξασφαλίσει τις καλύτερες τεχνολογίες και τα τέλεια  logistcis . Ενα τέλειο Ιταλικό  design που θα είναι δυνατό στην καρδιά.” 

Με αυτά τα λόγια ο Executive Director of Piscine Laghetto, Luigi Spedini, έδωσε τα χέρια για την συμφωνία με τον Josep Mª Piera, Fluidra’s Rest of the World General Manager.