Η Fluidra εγκαινιάζει το νέο ειδικό κατάλογο

Το Spaecial είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση ευεξίας: έχει όλα τα εξαρτήματα για τον πλήρη εξοπλισμό ενός έργου ευεξίας.

Η Fluidra, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής του προϊόντος πισίνας και ευεξίας  μέσω της AstralPool και της AstralPool Special brands, έχει προωθήσει το νέο της κατάλογο για την Spaecial σειρά, την τέλεια λύση για όλες τις εγκαταστάσεις ευεξίας. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η προσφορά περιλαμβάνει μια νέα σειρά από σάουνες, αξεσουάρ για μασάζ στον αυχένα, κρεβάτια με υδρομασάζ, ντους αισθήσεων, λουτρά λουτροθεραπείας και πίνακες μασάζ.

To Spaecial έχει δημιουργήσει μια πέμπτη ζώνη στην γκάμα του, τη ζώνη SPA , που χαρακτηρίζει μια νέα σειρά των ιαματικών πηγών από ανοξείδωτο χάλυβα.

To Spaecial είναι ένας όρος που επινοήθηκε από την ανάμιξη “σπα” και “ειδικών”. Σε μια ιστορική αναδρομή στην ρωμαϊκή παράδοση, προσθέτει διάκριση, προσωπικότητα και διαφοροποίηση, οι οποίες είναι θεμελιώδεις αξίες για όλα τα έργα ευεξίας που προσφέρει η Fluidra υπό το εμπορικό σήμα της AstralPool Spaecial.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή το σχεδιασμό ενός έργου ευεξίας επικοινωνήστε μαζί μας στο Spaecial@fluidra.com

H Fluidra, είναι σημείο αναφοράς τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνή επίπεδο για την βιώσιμη χρήση του νερού.

Η Fluidra ειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών για την βιώσιμη χρήση του νερού προσφέροντας λύσεις για την πισίνα  και το Wellness, για την διαχείριση υγρών & Άρδευσης και για την επεξεργασία νερού μέσω των βασικών της εμπορικών brands AstralPool, CEPEX και Idrania.

H Fluidra δραστηριοποιείται σε 41 χώρες μέσω των 150 καταστημάτων και κέντρων παραγωγής που βρίσκονται στις κύριες αγορές. Τα προϊόντα της εταιρείας Fluidra διανέμονται σε περισσότερες από 170 χώρες, λόγω ενός εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων. Ο όμιλος έχει περίπου 3.700 εργαζόμενους.

Ο σεβασμός για το νερό και την ορθολογική χρήση του είναι δύο έννοιες που βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του Ομίλου. Οι εταιρείες οι οποίες περιλαμβάνουν την εταιρία Fluidra, μερικές από αυτές με 40 χρόνια εμπειρίας, έχουν μεγαλώσει με αυτό το όραμα, που ειδικεύεται σε λύσεις για τη διατήρηση του νερού, το χειρισμό, την επεξεργασία και την απόλαυση.