Η Fluidra κατέχει την μεγαλύτερη διεθνή σύμβαση

Τον Ιανουάριο, η Fluidra διεξήγαγε την μεγαλύτερη συνάντηση μεταξύ των διευθεντικών στελεχών του Ομίλου και των διευθυντών πωλήσεων για μια εβδομάδα γεμάτη από εργαστήρια, σεμινάρια σχετικά με τεχνικές πωλήσεων και επιδείξεις νέων προϊόντων.

Με το σύνθημα Ανίκητος 2014, η σύμβαση στο Sitges (Barcelona) συγκέντρωσε περίπου 350 διευθυντές και στελέχη πωλήσεων από 40 χώρες. Ανώτατα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας Fluidra συναντήθηκαν για να συζητήσουν την επιχειρηματική στρατηγική της εταιρείας και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, καθώς και να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τα καινοτόμα προϊόντα κορυφαίων brand της »και να μάθουν νέες τεχνικές για τη διαχείριση των χαρτοφυλακίων των πελατών τους.

Σε δήλωσή του Eloi Planes, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Fluidra , εξήγησε ότι «Η σύμβαση ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Ο συνδυασμός της δικής μας έρευνας R&D, τα εργοστάσιά μας, και η ισχυρή θέση μας σε logistics και σε πωλήσεις σε όλο τον κόσμο σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αποτύχουμε στο να δώσουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και την καλύτερη εκπαίδευση στους επαγγελματίες πελάτες μας.

Τα 25 εργαστήρια σχετικά με τα προϊόντα χωρίστηκαν σε ομάδες με ειδικά προγράμματα που διδάσκονται από 17 εξειδικευμένους εσωτερικούς εκπαιδευτές. Η έκθεση που πραγματοποιήθηκε συνολικά σε 29 περίπτερα επιδεικνύοντας προιόντα κατασκευαστών, τόσο εντός όσο και εκτός του Ομίλου Fluidra. Οι συμμετέχοντες εκτίμησαν ιδιαίτερα την άμεση επαφή μεταξύ των κατασκευαστών και των μελών του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας Fluidra.

Η Fluidra, έχει ώς σημείο αναφοράς την βιώσιμη χρήση του νερού

Η Fluidra είναι ένας πολυεθνικός όμιλος ο οποίος είναι εισηγμένος στο Ισπανικό Χρηματιστήριο Αξιών, αφιερωμένος στην ανάπτυξη εφαρμογών για την αειφόρο χρήση του νερού. Η εταιρεία προσφέρει λύσεις για την πισίνα / σπα, διαχείριση υγρών / άρδευσης και επεξεργασίας νερού μέσω των brands AstralPool, CEPEX και Idrania.

Η Fluidra δραστηριοποιείται σε 41 χώρες μέσω των 150 καταστημάτων και κέντρων παραγωγής που βρίσκονται στις κύριες αγορές. Τα προϊόντα της εταιρείας Fluidra διανέμονται σε περισσότερες από 170 χώρες, λόγω ενός εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων. Ο όμιλος έχει περίπου 3.600 εργαζόμενους.

Ο σεβασμός για το νερό και την ορθολογική χρήση του είναι δύο έννοιες που βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του ομίλου. Οι εταιρείες οι οποίες περιλαμβάνουν την Fluidra, μερικές από αυτές με 40 χρόνια εμπειρίας, έχουν μεγαλώσει με αυτό το όραμα, που ειδικεύεται σε λύσεις για τη διατήρηση του νερού, το χειρισμό, την επεξεργασία και την απόλαυση.