ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

1. Εισαγωγή

Το δικαίωμα στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και συγκεκριμένα στο δικαίωμα προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι μία από τις αξίες της FLUIDRA S.A. (στο εξής FLUIDRA), η οποία περιλαμβάνεται στον Κώδικα Δεοντολογίας μας.

Σκοπός αυτής της πολιτικής είναι να εξηγήσει πώς η FLUIDRA θα επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει από τις διάφορες μορφές που μπορούν να αναρτώνται στις σελίδες της Ιστοσελίδας της FLUIDRA. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποβάλλονται σε αυστηρούς όρους απορρήτου και αποκλειστικά για τους σκοπούς στους οποίους έχετε συναινέσει, όπως εξηγείται στη συνέχεια σε αυτή τη Γενική Πολιτική Απορρήτου και σε καθεμία από τις Πολιτικές Απορρήτου σε κάθε μία από τις εν λόγω φόρμες.

2. Δέσμευση στην προστασία της ιδιωτικής ζωής

Η FLUIDRA είναι απολύτως προσηλωμένη στη συμμόρφωση με τον Κανονισμό περί Γενικής Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ και τους νόμους για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που ενδέχεται να ισχύουν ανά πάσα στιγμή, καθώς αποτελεί μια από τις πρώτες προτεραιότητες της FLUIDRA.

Ως εκ τούτου, η FLUIDRA έχει λάβει την απόφαση να εφαρμόσει τις ακόλουθες αρχές, όπου το απόρρητο αποτελεί τη βάση της επεξεργασίας όλων των δεδομένων.

 • Η διαφάνεια στην επεξεργασία δεδομένων είναι μία από τις προτεραιότητές μας, οπότε κάθε φορά που συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς, θα σας ενημερώσουμε δεόντως για το σκοπό για τον οποίο θα υποβληθούν σε επεξεργασία στη σχετική πολιτική απορρήτου.
 • Θα επεξεργαστούμε μόνο τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους θα έχετε ενημερωθεί.
 • Ποτέ δεν θα σας υποχρεώσουμε να παρέχετε προσωπικά δεδομένα, εκτός εάν είναι απολύτως απαραίτητο να σας προσφέρουμε μια υπηρεσία που μπορεί να ζητήσατε.
 • Όποτε είναι δυνατόν, θα διαθέτουμε τα πιο απλά μέσα που έχετε στη διάθεσή σας για να ελέγχετε τα προσωπικά σας δεδομένα.
 • Δεν μοιράζουμε δεδομένα με τρίτους, εκτός από εκείνους τους προμηθευτές που μας παρέχουν υπηρεσίες και εκείνους για τους οποίους σας έχουμε ενημερώσει εκ των προτέρων και στους οποίους δώσατε τη συγκατάθεσή σας.

Σκοποί επεξεργασίας δεδομένων

Η FLUIDRA συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα για τη διεκπεραίωση των αιτημάτων σας παρέχοντας σας παρέχει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. Συγκεκριμένα, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

 1. Για να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας και τα αιτήματα που υποβάλετε είτε μέσω εξυπηρέτησης πελατών είτε μέσω press channels διαθέσιμα στην εκάστοτε ιστοσελίδα και να τα δημοσιεύσετε σε κάθε δικτυακό τόπο και να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
 2. Προκειμένου να βελτιώσουμε τις ιστοσελίδες, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, καθώς και να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες και περιεχόμενο.
 3. Να παρέχουμε πρόσβαση σε περιορισμένες ενότητες στον ιστότοπό μας (η εγγραφή μπορεί να συνεπάγεται την αποδοχή συγκεκριμένης πολιτικής απορρήτου).
 4. Να σας παρέχουμε πληροφορίες εάν είστε μέτοχος.
 5. Να σας παρέχουμε πληροφορίες εάν είστε διανομέας.
 6. Για να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε για τις κενές θέσεις στον Ομιλο μας μέσω του Job Portal.
 7. Να είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε με οποιεσδήποτε αναφορές που μπορεί να φτάσουν σε μας μέσω του καναλιού καταγγελίας της Fluidra: peoplevalues@fluidra.com.

Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να είναι απαραίτητο να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις νομικές διατάξεις ή σε σχέση με συμβατική σχέση που ενδεχομένως να έχουμε μαζί σας.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, όποτε χρειαστεί, θα σας ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας να γίνεται σε κάθε περίπτωση.

3. Αποστολή μηνυμάτων μάρκετινγκ

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ της, η FLUIDRA μπορεί να σας παρέχει τα μέσα εγγραφής ή εγγραφής στα ενημερωτικά δελτία της εταιρείας και σε γενικές ή εμπορικές πληροφορίες γι ‘αυτήν. Η αποστολή τέτοιων μηνυμάτων υπόκειται σε εσάς που έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας να το κάνετε όλες τις ώρες.

Σε περίπτωση που έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, η FLUIDRA θα σας στείλει προσαρμοσμένες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις επιχειρήσεις και τις υπηρεσίες της σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας.

Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή κάθε φορά που λαμβάνετε μηνύματα μάρκετινγκ μέσω του συνδέσμου ή του κουμπιού που ενεργοποιείται για το σκοπό αυτό σε όλα τα μηνύματα ή εκφράζοντας την επιθυμία σας να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας μέσω των ακόλουθων τρόπων:

 • Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dataprivacy@fluidra.com.
 • Μια επιστολή απευθυνόμενη στην Avda. Francesc Macià, 60, planta 20, 08208, Sabadell (Βαρκελώνη).
 • Το ηλεκτρονικό έντυπο στη διεύθυνση www.fluidra.com.

4. Αυτοματοποιημένες αποφάσεις και δημιουργία προφίλ

Για ορισμένες υπηρεσίες, μπορούμε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με αυτοματοποιημένα μέσα. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες αποφάσεις λαμβάνονται αυτόματα χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που έχετε επιλέξει προϊόντα, μηνύματα για να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν είναι ακόμα διαθέσιμο.

Επίσης, τα δεδομένα σας μπορούν να επεξεργαστούν για να δημιουργήσουν ένα προφίλ με σκοπό την πρόβλεψη της συμπεριφοράς σας στην Ιστοσελίδα προβάλλοντας την κύρια σελίδα των προϊόντων που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, με βάση τις προτιμήσεις που έχετε δείξει από τις συνήθειες περιήγησης ή τις πληροφορίες που έχετε αποκτήσει από τα cookies. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dataprivacy@fluidra.com.

5. Διάρκεια της επεξεργασίας και διάρκεια αποθήκευσης

Στη FLUIDRA δεσμευόμαστε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο εάν είναι πραγματικά χρήσιμα σε εμάς και αν με την χρήση τους είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ποιοτική υπηρεσία. Ως εκ τούτου, καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια να συντομεύσουμε τον χρόνο επεξεργασίας και αποθήκευσης των προσωπικών δεδομένων.

Θα σας ενημερώσουμε για τη διάρκεια επεξεργασίας ή / και αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων σε κάθε έντυπο από το οποίο συλλέγονται τα δεδομένα.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας, ενδέχεται να τα αποθηκεύσουμε και να τα διατηρήσουμε, υπό την προϋπόθεση ότι είναι αποκλεισμένα, όπως απαιτείται από το νόμο, για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να εκπληρώσουμε τις νομικές μας υποχρεώσεις και για την ενημέρωση των Αρμόδιων Αρχών.

6. Άσκηση δικαιωμάτων και καταγγελιών στον ισπανικό οργανισμό προστασίας δεδομένων (AEPD)

Ως αποτέλεσμα της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων από την FLUIDRA, οι ισχύοντες νόμοι σας παραχωρούν ορισμένα δικαιώματα. Ακολουθεί μια σύντομη επεξήγηση για κάθε δικαίωμα, που θα σας βοηθήσει εάν θέλετε να τα ασκήσετε:

 1. Δικαίωμα πρόσβασης. Έχετε το δικαίωμα να μάθετε ποια από τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία και τους σκοπούς για τους οποίους τα επεξεργαζόμαστε.
 2. Δικαίωμα διόρθωσης. Τα δεδομένα σας θα ανήκουν πάντοτε σε εσάς και, ως τέτοια, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε να διορθωθούν εάν τα αρχεία που διατηρούμε ήταν εσφαλμένα.
 3. Δικαίωμα διαγραφής. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο ανωτέρω τμήμα σχετικά με την αποθήκευση δεδομένων, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι υπό ορισμένες συνθήκες η τήρηση των ισχυόντων νόμων μπορεί να εμποδίσει την πραγματική άσκηση του δικαιώματος αυτού.
 4. Δικαίωμα αντικρούσεως. Μπορείτε να αμφισβητήσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε σχέση με οποιονδήποτε από τους σκοπούς για τους οποίους τα επεξεργαζόμαστε, σύμφωνα με τις πολιτικές απορρήτου που ισχύουν σε κάθε περίπτωση.
 5. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας. Μπορείτε να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
  1. Εάν θεωρείτε ότι τα δεδομένα που διατηρούμε για εσάς είναι εσφαλμένα ή ανακριβή.
  2. Εάν σε περίπτωση που πιστεύετε ότι δεν επεξεργαζόμαστε νόμιμα τα δεδομένα σας, προτιμάτε να περιορίζουμε την επεξεργασία τους παρά να τα διαγράψουμε.
  3. Εάν τα δεδομένα που έχουμε στην κατοχή μας δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέξαμε, αλλά πρέπει να τα αποθηκεύσουμε για να ασκήσετε μια νόμιμη αξίωση.
  4. Εάν έχοντας ασκήσει το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για συγκεκριμένο σκοπό, αναμένετε μια απάντηση από εμάς σε αυτό το θέμα.
 6. Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων. Εφόσον είναι τεχνικά εφικτό και λογικό, θα έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να γνωστοποιηθούν τα προσωπικά δεδομένα που μας υποβάλατε απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων. Εάν αυτό είναι δυνατό, θα αποκαλύψουμε άμεσα τα δεδομένα σας στον εν λόγω άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων, αλλά αν δεν είναι δυνατό, θα τα παρέχουμε σε ενιαία τυποποιημένη μορφή.

Κάθε φορά που επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας με βάση τη συγκατάθεσή σας, μπορείτε να την αποσύρετε ανά πάσα στιγμή, με μόνο αποτέλεσμα, ανάλογα με το δικαίωμα που ασκείτε, να μην είναι δυνατόν να σας παρέχουμε ορισμένες υπηρεσίες τους.

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας απευθυνόμενοι στο FLUIDRA μέσω ενός από τους εξής τρόπους, συνοδευόμενα από ένα αντίγραφο ενός έγκυρου εγγράφου ταυτότητας:

 • Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dataprivacy@fluidra.com.
 • Μια επιστολή προς την Avda. Francesc Macià, 60, planta 20, 08208, Sabadell (Βαρκελώνη).

Επιπλέον, εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων στο dataprivacy@fluidra.com.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να ασκήσετε συγκεκριμένο δικαίωμα αλλά θελήσετε να κάνετε μια έρευνα ή μια πρόταση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε επίσης να γράψετε στις διευθύνσεις που προβλέπονται για την άσκηση των δικαιωμάτων σας.

Σε κάθε περίπτωση, σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να υποβάλετε αξίωση στην Αρμόδια Αρχή σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων αν θεωρείτε ότι δεν έχουμε επεξεργαστεί τα δεδομένα σας νόμιμα ή ότι έχουμε αγνοήσει τα αιτήματα ή τα δικαιώματά σας. Στην Ισπανία, η αρμόδια αρχή είναι η ισπανική υπηρεσία προστασίας δεδομένων.

7. Εμπιστευτικότητα και ασφάλεια στην επεξεργασία δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι πολύ σημαντικά για εμάς και αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να τα επεξεργαζόμαστε με αυστηρή εμπιστευτικότητα και διακριτικότητα, καθώς και να εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα ασφάλειας που θεωρούμε ότι απαιτούνται και είναι λογικά.

Εν προκειμένω, η FLUIDRA δηλώνει και εγγυάται ότι έχει διαθέσει όλα τα διαθέσιμα τεχνικά μέσα για να αποφύγει την απώλεια, κακή χρήση, αλλοίωση, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και κλοπή των δεδομένων που παρέχουν οι χρήστες.

8. Κοινωνικά μέσα δικτύωσης

Τα κοινωνικά μέσα αποτελούν μέρος της καθημερινής ζωής πολλών χρηστών του Διαδικτύου, γι’αυτό δημιουργήσαμε διάφορα προφίλ FLUIDRA σε αυτά.

Όλοι οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν στις σελίδες ή στις ομάδες που διαθέτει η FLUIDRA σε διάφορα κοινωνικά μέσα.

Ωστόσο, σας υπενθυμίζουμε ότι, αν δεν σας ζητήσουμε άμεσα τα δεδομένα σας (για παράδειγμα, μέσω καμπάνιας μάρκετινγκ, διαγωνισμών, προωθήσεων ή με οποιοδήποτε άλλο έγκυρο τρόπο), τα προσωπικά σας δεδομένα θα ανήκουν στο αντίστοιχο κοινωνικό μέσο, με αποτέλεσμα σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις πολιτικές απορρήτου καθώς και να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις σας όσον αφορά την επεξεργασία των δεδομένων σας.